Danmarks flotteste huse

fredag, november 5

Knust


En nem lørdag frokost, er dette Schiacciata en af den klassiske italienske en, der er fyldt med friske druer. Jeg brugte fetta ost, oliven og tørrede tranebær til at skabe den salte / søde hits, der kommer med brød og oliven olie. Balsamico eddike tilføjer en lille sur note for at gøre dette til en virkelig velsmagende brød.

Opskrift:

2 og 1 / 2 kopper brød mel - jeg brugte spelt
2 tsk gær
2 tsk sukker
2 tsk salt
1 / 4 kop olivenolie
1 / 4 kop hvid eddike
omkring 220 ml lunkent vand
2 tsk tørret blandet krydderurter

Kombinere alle tørre ingredienser og tilsæt det varme vand, olie og eddike - kombinere og ælt i ca 10 -. 12 minutter, indtil en god elastisk dej er dannet dække dette med en ren klud og lad stige indtil næsten fordoblet i størrelse omforme til en. store tøffel form og drys den ene halvdel med følgende:

1 / 2 kop tørrede tranebær (du kan bruge rosiner eller traditionelle druer eller soltørrede tomater)
180g fetta ost skæres i små terninger (du kan bruge ricotta, men fetta holder sin form)
2 tsk tørret og gned rosmarin
2 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika

Fold over og form til en hjemmesko brød, som vist på foto.
Tryk Kalamata oliven til brød og top med olivenolie, mere blandet urter og paprika
Lad det stå at stige igen dem bage i en varm (220C) ovn i 10 minutter reducere varme til 200 i yderligere 15 minutter

Serveres varm med olivenolie og balsamico eddike til dip og salat grønt. Sig selv og girlie har varme salami med deres.


Etiketter:

posted by Forfatteren at fredag, november 05, 2010

0 Comments:

Send en kommentar

<< Home